Postzegelclub 'De Zeven Torentjes'
Hoe ons clublokaal bereiken
U bent hier: home > lid worden > route         
home
Mijnzegels
Verkoop souvenirs
  > wat doen we?
  > wie zijn we?
  > lid worden
  > zoekertjes
  > evenementen
  > links
  > sponsors
  > nieuwsbrief
  > contact

 
Nieuws
Eerstvolgende vergadering:

Bekijk onze ruilverkooplijst
Bieden via het internet is mogelijk.

   

Personen van Brugge of randgemeenten zullen zeker ons lokaal weten te vinden. Voor de anderen is er hier een wegwijzer.

Met de auto

Vanaf de ring rond Brugge aan de Gentpoort, volg op de schets de rode bolletjes.

Een stukje Generaal Lemanlaan, 2ste straat rechts in draaien en u bent in de Daverlostraat. Aan een kruispunt van vier straten neemt u schuin links verder de Daverlostraat tot een klein rondpunt, daar de 1ste afslag rechts nemen en 200 meter verder rechts de parking voor het parochiaal Centrum. De ingang van ons lokaal bevind zich aan de rechterzijde.

Uit de richting Kortrijk, volg op de schets de groene bolletjes.

Rij over het kanaal te Steenbrugge, aan het rondpunt neem je de rechtse afslag de Meulestede in, steeds rechtdoor tot de scherpe bocht links en meedraaien in de Sint Trudostraat, aan een kruispunt rechtdoor want rechts rijd u naar het St-Lucasziekenhuis. Aan uw rechterzijde ziet u de historische boerderij “De Zeven Torentjes” waaraan we onze naam ontlenen. U komt aan een groot rondpunt en neem de rechtse afslag dit is de Weidestraat die u volgt tot een klein rondpunt, draai driekwart rond, u bent in Dries. na 500 meter links de parking voor het Parochiaal Centrum. De ingang van ons lokaal bevind zich aan de rechterzijde. Met de stadsbus.

Met de bus heb je geluk.

U neemt aan het station bus 2 en stap af aan de halte “Daverlopark”.

Die halte is aan het Parochiaal Centrum waar ons lokaal is met de ingang aan de rechterzijde. Makkelijker kan niet. Voor de terugreis neem je ook de halte voor het lokaal echter in de andere richting. U moet echter rekening houden dat het altijd een zondag is als onze bijeenkomsten plaats hebben dus rijden de bussen op zondagsdienst. Er komt maar ieder uur een bus. Neem je bijvoorbeeld aan het station de bus van 10.12 dan komt u ongeveer om 10.20 aan het lokaal. Terug reis vertrek om 11.50 ben je aan het station om 12.05.

We hopen dat u gemakkelijk de weg vind naar ons lokaal en u mag verwelkomen in ons midden.

Powered by Zoomify

          Disclaimer - SitemapHome - Top - server hosting door Hostbasket